MEISTÄ

TAIYO tuo parhaan sinusta esiin. Me uskomme että fyysisen, mentaalisen ja henkisen hyvinvoinnin kautta voit saada yhteyden sisäiseen viisauteesi ja voimaasi. Missionamme on tarjota sinulle kaikkein tehokkaimmat työkalut ja tekniikat transformaation mahdollistamiseksi. TAIYO rohkaisee kehoasi ja mieltäsi optimaaliseen terveyteen transformatiivisen kehollisen työskentelyn, aivojen integraatiotekniikoiden ja kundaliinijoogan avulla. 

Jos etsit kivusta vapautumista, omanarvontuntoa ja vastuunottoa omasta elämästäsi, stressinhallintaa, tietoa parantavista lajeista ja syvempää henkistä ymmärrystä, TAIYOn tekniikat ja opetukset voivat auttaa sinua tekemään tuon muutoksen.

 

 

YHTEYSTIEDOT

Kuldip S. Khalsa
info@taiyodo.org
+358 44240 2066
Laivurinkatu 33
00150 Helsinki

Toimimme Helsingin Kundaliinijoogakoulussa, joka sijaitsee Eirassa lähellä Viiskulmaa.

 

KULDIP S. KHALSA

Kuldip on ammattimainen Neuromuskulaarinen Terapeutti, Hierontaterapeutti, Kundaliinijoogaopettaja, Reiki Master ja edistynyt perhetyylisen taistelulajin ohjaaja. Asuessaan lapsena New Yorkissa Kuldip oppi joogisen itsepuolustuksen Suurmestari Richard McGintylta (Hung Ho). Siitä lähtien hän on ollut rakastunut tähän opinalaan ja viisauteen.

22-vuotiaana hän tutustui kundaliinijoogaan, joka avasi hänen maailmansa uusille käsitteille, elämäntapavalinnoille ja meditatiivisille harjoitteille. Pian tämän jälkeen hän tapasi ja aloitti opiskelemaan parantavan opettajan Dyal S. Khalsan kanssa, Yogi Bhajanin henkilökohtainen kehonhuoltaja. 

Kuldip on opettajien opettaja: hän on neuvonut ja opettanut monia maailman huippuja joogaopettajia. Hän asuu ja pitää täysipäiväistä vastaanottoaan Helsingissä, Suomessa, ja on käytettävissä ammattimaiseen TAIYO Kehollisen työskentelyn, perhetyylisen taistelulajin ja kundaliinijoogan harjoitteluun maailmanlaajuisesti.

 

”Kuldipilla on suunnaton kyky tähän työhön sekä muihin parantaviin perinteisiin. Hän ymmärtää luontaisesti parantamista.”

Dyal Singh Khalsa