TAIYO KEHONHUOLTO

 TAIYO kehonhuolto perustuu filosofiaan, jonka mukaan traumaattiset kokemukset ja tunteet varastoituvat kehoomme. Näin ollen kaikki henkilön kokemat fyysiset vammat ja tunneperäiset traumat ovat kasautuneet lihaksiin ja sidekudoksiin. Tämän seurauksena kehon eri osat paksuuntuvat ja kiristyvät, minkä vuoksi keho tuntuu jäykältä, kipeältä ja aralta.

TAIYO kehonhuolto helpottaa mielessä ja kehossa olevien tukosten poistumista. Me uskomme kirkkaan mielen ja vapaan kehon väliseen yhteyteen; jotta fyysinen keho voi jälleen toimia kokonaisvaltaisesti, kasautuneet ja varastoituneet tunneperäiset haavat on ensin vapautettava. Tämä tapahtuu TAIYO kehollisen työskentelyn menetelmällä, jonka jälkeen tunnet itsesi selkeäksi, maadoittuneeksi ja elinvoimaiseksi. TAIYO kehonhuollossa käytetään erilaisia menetelmiä ja pöytiä, myös jalkatyöskentely.

 

SIDEKUDOSTEN VAPAUTTAMINEN

Ensin hoitajan kyynärvarren ja asiakkaan kehon välillä on keskeytymätön, yhtäjaksoinen yhteys. Toiseksi, sidekudos avautuu samalla kun yhteys hoitajan ja asiakkaan välillä säilyy. Kolmanneksi, sidekudos vapautuu ainutlaatuisessa kierteisessä liikkeessä samalla kun yhteys hoitajan ja asiakkaan välillä säilyy yhtäjaksoisena ja sidekudoksen avaamista jatketaan.

JALKATYÖSKENTELY

Tämä Uuden-Seelannin alkuasukkailta, maoreilta, ammennettu työskentelymuoto on elintärkeä TAIYO-menetelmälle. Perinteisestä käsivarsi- ja kämmentyöskentelystä poiketen jalkaterä kattaa laajemman alueen, minkä vuoksi menetelmä yhdistää ja avaa laajempia osia yksittäisten säikeiden sijaan. Tämä menetelmä vähentää lihassärkyä, lisää lihasten ja kudosten nestekiertoa, vahvistaa luustoa, pidentää kehoa ja maadoittaa yksilöä äärimmäisen tehokkaasti.

KEHON YTIMEEN KOHDISTUVA TYÖSKENTELY

Tämä taolaisilta munkeilta peräisin oleva tekniikka välittömästi avaa ja purkaa hellästi vatsanseudun sisäelimet. Se vapauttaa tehokkaasti vanhat varastoituneet tunteet ja siten edistää chin eli elämänenergian virtausta ja hyvää terveyttä.


MITÄ ODOTTAA:

- Kaikki tapaamiset ovat luottamuksellisia.

- Yksi hoitokerta kestää tyypillisesti 60 minuuttia.

- Asiakas pitää kaikki vaatteet yllään koko hoidon ajan.

- Hoidossa käytetään erilaisia hoitopöytiä, ja asiakasta voidaan pyytää siirtymään hoidon aikana.

- Jokainen hoitokerta on räätälöity yksilöllisesti.

- Hoidon jälkeen kehossa voi ilmetä vähäistä hellyyttä tai arkuutta.

- Asiakas voi kokea emotionaalista puhdistautumista.

- Jokaisen hoidon lopussa voidaan tarjota ehdotus kehollisen työskentelyn ohjelmaksi.

 

 

KOKEMUKSIA

“Polveni tuntuvat paremmilta kuin koskaan tällä vuosisadalla – samoin olkapääni ja lantioni ja selkäni ja…”

Kati Saari, strategi, Helsinki

 

”Olen ollut tässä hoidossa kolmen viikon välein yli kymmenen vuoden ajan ja se on yksi kaikkein tärkeimmistä asioista, joilla huolehdin yleisterveydestäni.”

Leo M., lääkäri, New York City

 

”TAIYO Kehotyöskentely on ollut merkittävän maadoittava, eheyttävä ja uudistava työkalu elämässäni.”

Evan S., New York City